Missie & Visie

Missie

BWGNadvies wil met als uitgangspunt ‘Gezond bewegen op het werk’ lichamelijke klachten verminderen en voorkomen en de algemene gezondheid preventief bevorderen. Enerzijds door de belasting te optimaliseren en anderzijds door de belastbaarheid te verbeteren. Hierbij is het uitgangspunt om te komen tot oplossingen op maat die de grootste kans van slagen hebben (praktisch en haalbaar).

Visie

BWGNadvies adviseert en implementeert gezond bewegen op het werk om lichamelijke klachten te verminderen en te voorkomen en de algemene gezondheid preventief te bevorderen. De aandachtspunten hierbij zijn:

  • Het inzetbaar houden van uw medewerkers (fit en mentaal flexibel);
  • Het met plezier naar het werk blijven gaan;
  • Het terugdringen van bewegingsarmoede op de werkplek (bijvoorbeeld zittend werk  van de kantoormedewerkers of callroommedewerkers);
  • Het terugdringen van te zware fysieke belasting op de werkplek (bijvoorbeeld het werk aan de lopende band van de productiemedewerkers);
  • Het inzetten van gezond bewegen om ook het terugdringen van andere gezondheidsproblemen van lichamelijke als wel psychische aard positief te beïnvloeden (bijvoorbeeld diabetes type 2, hart- en vaatziekten en depressie en stress).