Referenties

“Janine heb ik leren kennen als een vrouw met passie voor gezondheid. Zij is goed in staat deze passie, en dan vooral als het gaat om bewegen, over te brengen op anderen, waardoor er een extra synergie ontstaat. Het is goed en prettig om met haar samen te werken; klanten zijn tevreden en de resultaten zijn erg goed.”

Kwaliteiten: Aangenaam, deskundige, creatief.

Rob Derks, Arbo Adviseur (V&G) bij APAC (Arbo en Personeel Advies Centrum) (november 2013)

“Janine weet de informatie goed over te brengen aan een groep medewerkers met verschillende achtergronden van verschillende niveau’s. Ze heeft veel kennis van de materie en kan pakkende voorbeelden aangeven. Tevens weet Janine goed de aandacht van cursisten erbij te houden door theorie en oefeningen te combineren.”

Kwaliteiten: Geweldige resultaten, deskundig, hoge integriteit.

Dave Doves, Facilitair manager Stichting Ouderenzorg Wilgaerden (december 2012)

“Janine Holshuijsen heeft bij ST-Ericsson een aantal uitstekende workshops gegeven over “Gezond bewegen op het werk”. Wat mij opviel is haar deskundigheid, gedrevenheid, professionaliteit, inlevensvermogen en humor. Het resultaat was dat ze de medewerkers aan het denken heeft gezet en in een aantal gevallen medewerkers echt andere keuzes hebben gemaakt. Janine is een charmante persoonlijkheid en fijn iemand om mee samen te werken. Ik beveel haar van harte aan!”

Roel van der Poort, HR Director ST-Ericsson Nederland en België (december 2012)

“BWGNadvies heeft in mei jl. in de Pieterskerk Leiden een til-technische cursus gegeven (workshop fysieke belasting) ten behoeve van de technici en stagehands. In een prettige sfeer en met de juiste aanpak werd iedereen enthousiast gemaakt voor de correcte combinatie van fysieke kracht en materiaal. En het werkt, ook na enige maanden worden de tips nog opgevolgd.”

Frieke Hurkmans, Directeur, Pieterskerk Leiden (september 2012)

“Janine is als gastdocent betrokken bij de opleiding Wellness & Lifestyle. Ik heb haar leren kennen als een prettig, energiek en doortastend persoon. Ze weet ideeën uit overleggen snel en goed om te zetten in een doordacht project dat ze vervolgens op een enthousiaste en deskundige manier overbrengt op de studenten. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking!”

Mandy Bruggink, Kerndocent Wellness & Lifestyle – Helicon Opleidingen MBO Velp (september 2012)

“Je onderzoek naar de fysieke belasting en belastbaarheid hebben we als zeer deskundig ervaren. De daaruit volgende voorlichting voor de medewerkers was nuttig, aansprekend en ook leuk!”

Leen Gelderblom, Manager Technical Support Region SW & Esther van Adelberg, HSE manager, ZIGGO (21 augustus 2012)

“Wij hebben jouw individuele voorlichting en adviezen aangaande werkplekinrichtingen en werkhoudingen als prettig en zeer deskundig ervaren.”

Monique Lamers, Financieel directeur, FireX B.V. (17 januari 2012)

“Via samenwerking met de arbodienst en nu via BWGNadvies heb ik Janine leren kennen als een prettige persoon,laagdrempelig en met een pragmatische aanpak precies passend in onze werkstijl.”

José Scheer, Health and Safety Officer, Danone Research, Centre for Specialised Nutrition (24 oktober, 2011)

”In het kader van een innovatieproject heb ik Janine leren kennen als een altijd enthousiaste en energieke collega. Ze staat open voor vernieuwing en is tegelijk praktisch. Ze blijft met beide benen op de grond staan. Door haar vriendelijke, oprechte en reële houding krijgt ze veel mensen mee.”

Lia Scholten, Arbeid- en Organisatie adviseur, Achmea Vitale

“Met Janine samengewerkt voor een grootschalig PAGO/PMO project. Opvallend is haar inzet en haar natuurlijke wijze van het onderhouden van het klantcontact. Ik heb deze samenwerking als vruchtbaar en interessant ervaren!”.

Kwaliteiten: Goede resultaten, innemend, hoge integriteit 

Gus de Bruijn, voormalig beleidsmedewerker arbo bij LANDER werk en participatie (4 maart 2011)